HİZMET-İŞ HAK-İŞ

Personel (Merkez)
Personel (Taşra)

Zekeriya KOCA - Genel Teşkilatlanma Sekreteri

1.01.1965 tarihinde Kahramanmaraş merkeze bağlı Ağabeyli Köyü'nde doğdu ve ilkokulu aynı köyde bitirdi. Askere gidene kadar serbest çalıştı. 26.02.1987 askerlik görevini tamamladı. 15.01.1989 tarihinde Kahramanmaraş Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'nde sayaç tamir ve ayar istasyonunda işçi statüsünde çalışmaya başlayan KOCA, 1995 senesinde dışarıdan sınavlara girerek ortaokul diplomasını aldı. 1997 yılında büro işyeri sendika temsilcisi olarak görev yaptı. 1.01.2001-14.10.2001 döneminde işyeri sendika baş temsilciği görevini yürütürken, 14.10.2001 tarihinde yapı-lan Kahramanmaraş Şube Başkanlığımız 7. Olağan Genel Kurulu'nda şube başkanlığına aday oldu ve seçildi. 20.08.2005 tarihindeki Kahramanmaraş Şubemizin 8. Olağan Genel Kurulu'nda şube başkanlığına tekrar seçilen KOCA, 25-26 Ağustos 2007 tarihlerinde yapılan Sendikamız Hizmet-İş 10. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Yöne-tim Kurulu üyeliğine seçildi.23 – 24 Temmuz 2011 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurullarda yeniden Sendikamız Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin kendi aralarında yaptığı işbölümüyle Genel Teşkilatlanma Sekreterlik görevi-ne seçilen KOCA, evli ve 4 çocuk babasıdır. e-posta: gts@hizmet-is.org.tr

Ali Osman KART - Genel Eğitim Sekreteri

17.12.1955 tarihinde Giresun ili, Eynesil ilçesi Ören Köyü'nde doğdu. İlkokulu aynı köyde, ortaokulu Eynesil'de tamamladı. Görele'de liseye devam ederken kendi isteğiyle Lise 1.sınıftan ayrılan KART, 1975 senesinde askerlik hizmetini tamamladı. 1980 yılında İstanbul'da İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışmaya başlayan KART, 1984 yılından itibaren Sendikamızın İstanbul'daki faaliyetlerinde çeşitli görevler aldı. 1997'den itibaren ise Sendikamız Hizmet-İş'in İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde örgütlenme çabalarına katkı yapan KART, 1998 yılında Müteşebbiş Heyette görev yaptı. 1999 yılında İstanbul İETT 2 No.lu Şube Başkanlığına seçilen Ali Osman KART, 25-26 Ağustos 2007 tarihlerinde yapılan Sendikamız 10. Olağan Genel Kurulu'nda Sendikamız Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 23 – 24 Temmuz 2011 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurullarda yeniden Sendikamız Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin kendi aralarında yaptığı işbölümüyle Genel Eğitim Sekreterliği görevine tekrar seçilen KART, evli ve 3 çocuk babasıdır. e-posta: ges@hizmet-is.org.tr

Fahrettin KÜTÜKÇÜ - Genel Mali Sekreter

1959 yılında Adapazarı - Aşağı Kirazca Köyü'nde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde tamamladı. Okuldan sonra meslek edinmek amacıyla 1972 yılında Dörtyol Sanayi Sitesi'nde Motor Tamircisi olarak iş hayatına atıldı. 1973 senesinde vatani görevimi ifa etmek üzere askere gitti.Askerlik hizmetini tamamladıktan sonraki yıllarda sanayi sitesinde Motor Tamirciliği mesleğine devam etti. 1981 yılında Adapazarı Belediyesi bünyesinde Motor Ustası olarak çalışmaya başladı. Ulaştırma Garajı'nda çeşitli görevler üstlendi. Sakarya Şube Başkanlığımızın 04.01.1998 tarihinde yapılan 1. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığına aday oldu ve seçimi kazandı. Sakarya Şube Başkanlığımızın 2'nci ve 3'üncü ve 19.12.2009 tarihindeki 4. Olağan Genel Kurulları'nda Şube Başkanlığına tekrar seçildi. KÜTÜKÇÜ, Sendikamız 11. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde, Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine 1. sıradan seçildi. 08.05.2013 tarihinde Genel Mali Sekreterimiz Metin ESER'in görevinden istifasıyla boşalan Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeliği ve Genel Mali Sekreterlik görevine, Genel Yönetim Kurulumuz tarafından davet edildi. Yapılan daveti kabul eden KÜTÜKÇÜ, Genel Yönetim Kurulumuzun 11.06.2013 tarih ve 11/80 sayılı kararına istinaden 17.06.2013 tarihi itibariyle Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeliği ve Genel Mali Sekreterlik görevine fiilen başladı. KÜTÜKÇÜ, evli ve dört çocuk babasıdır. e-posta: gms@hizmet-is.org.tr

18.06.2014

Devlet SERT - Genel Sekreter

1968 yılında Trabzon Merkez Aydınlı Köyü'nde doğdu. İlkokulu Aydınlı İlkokulu'nda, lise eğitimini Trabzon İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladı. 7 yıl boyunca ticaret sektöründe satış müdürlüğü yaptı. SERT, 1989 yılında vatan hizmetini tamamladıktan sonra çeşitli vakıf ve derneklerde yönetici olarak çalıştı. 1996 yılında Trabzon Belediyesi'nde geçici işçi statüsünde işbaşı yaptı. 2000 yılında Sendikamız bünyesinde amatör sendikacılık hayatına atıldı. 2004 yılında Sendikamız Trabzon Şube Başkanlığı'na seçilen Devlet SERT, Trabzon Şube Başkanımız iken, 25-26 Ağustos 2007 tarihlerinde yapılan 10. Olağan Genel Kurul'da Sendikamız Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 23 – 24 Temmuz 2011 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurullarda yeniden Sendikamız Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin kendi aralarında yaptığı işbölümüyle Genel Sekreterlik görevine seçilen SERT, evli ve 3 çocuk babasıdır. e-posta: gs@hizmet-is.org.tr

17.11.2011

Mahmut ARSLAN - Genel Başkan

1955 yılında Karaman İli, Ermenek İlçesi Tepebaşı Köyü’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ermenek’te, lise öğrenimini Konya’da tamamladı. Öğrenim döneminden sonra çalışma hayatına atıldı. Çalışma hayatına 1974 yılında Deniz Kuvvetleri Gölcük Tersane Komutanlığı’nda elektrik teknisyeni olarak başladı. Daha sonra Konya'ya gelerek, 1979 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda elektrik teknisyeni olarak çalışmaya başladı. Bu yıllarda, (daha önce çeşitli sivil toplum örgütlerindeki faaliyetlerinin bir uzantısı olarak) sendikal hareketin içerisinde yer aldı ve bir grup çalışma arkadaşı ile Sendikamız Hizmet-İş'in başta Konya Belediyesi olmak üzere, çevre belediyelerdeki örgütlenme çalışmalarını yürüttü. Sendikamız Hizmet-İş'in 1982 yılı sonunda yapılan 2. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Mali Sekreterliğe seçildi. Daha sonra sırasıyla 1983, 1986, 1989, 1992, 1995 ve 1999 yıllarında yapılan Olağan Genel Kurullarda Genel Sekreterlik görevine seçildi. 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Manisa Milletvekili olan Hüseyin TANRIVERDİ'nin istifası ile boşalan Genel Başkanlık için Genel Yönetim Kurulumuzun oybirliğiyle aldığı karar ile Genel Başkanlık görevine seçildi. 6-7 Eylül 2003 tarihlerinde yapılan 9. Olağan Genel Kurullarda, 25-26 Ağustos 2007 tarihlerinde yapılan 10. Olağan Genel Kurullarda ve 23 – 24 Temmuz 2011 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurullarda Genel Başkanlığa tekrar seçildi. Hak-İş Konfederasyonu Yönetim Kurulu'ndaki görevleri ise; 26-28/11/1999 tarihinde yapılan Hak-İş Konfederasyonu 9. Olağan Genel Kurulu'nda Hak-İş Genel Teşkilatlanma Sekreterliği'ne seçildi. Daha sonra Konfederasyonumuzun 5-7.12.2003 tarihindeki 10. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı'na seçildi. ARSLAN, Salim USLU'nun milletvekili adaylığı dolayısıyla Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından 22.03.2011 tarihinde Hak-İş Genel Başkanlığına seçildi. 21 – 23 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılan, Hak-İş Konfederasyonu 12.Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa tekrar seçildi. Yayımlanmış Yoksulluk, İşsizlik, Sendikal Dünya ile İstihdamın Geliştirilmesi, Çalışma Hayatında Küresel Kriz isimli iki kitabı bulunan ARSLAN, evli ve 3 çocuk babasıdır. e-posta: gb@hizmet-is.org.tr

24.06.2014

Bu sayfada hata, eksik bilgi yada telif hakkı ihlali olduğunu düşünüyor iseniz buraya tıklayarak lütfen bize bildirin   Son Güncelleme:24.07.2014 13:17:42