Bize yazın
“ENGELSİZ SAĞLIK TURİZMİ KENTİ ANKARA” ÇALIŞTAYINA KATILDIK
HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Engelliler Komitemiz Başkanı Hanifi Karadağ, “Engelsiz Sağlık Turizmi Kenti Ankara” çalıştayına katıldı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, ÇSGB’nin sözleşme makamı olduğu ve Türkiye Sağlık Turizmi Derneği tarafından düzenlenen “Engelsiz Sağlık Turizmi ile Yeni Hayatlar” Projesi’nin, "Engelsiz Sağlık Turizm Kenti Ankara" isimli çalıştayı, Haymana ilçesinde Midas Termal Otel’de gerçekleştirildi. Çalıştaya Sendikamızı temsilen Engelliler Komitemiz Başkanı Hanifi Karadağ katıldı.

Çalıştayda bir konuşma yapan Karadağ, HAK-İŞ’e bağlı sendikalar içerisinde Otel işletmelerinde örgütlü bir sendikanın da bulunduğunu hatırlatarak, “Otel hizmetlerinde çalışan pek çok engelli üyemiz bulunmaktadır ve bunların çoğu otellerde değişik birimlerde aktif olarak çalışmaktadır” dedi.

Karadağ, çalıştayda engellilerin istihdamının ön plana çıkarılmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

22.2.2017

Hizmet-İş, HAK-İŞ Konfederasyonu, EPSU (Avrupa Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) ve PSI (Uluslar arası Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) Üyesidir.

HAK-İŞ PSI EPSU

Hizmet-İş E-Bülten Servisine kayıt olun; Haberler postanıza gelsin.

________________________________

...