Bize yazın
Mehmet Mesut GÖKDEMİR - Genel Denetim Kurulu Başkanı
29-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilen HİZMET-İŞ SENDİKASI 12. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Denetim Kurulu üyeliklerine seçilenler 4-6-2015 tarihinde yaptıkları toplantıda görev bölümünü yapmışlardır ve görev bölümünü şu şekilde oluşturmuşlardır: Mehmet Mesut GÖKDEMİR : Genel Denetim Kurulu Başkanı *** Esma Hatun TAŞPINAR : Genel Denetim Kurulu Sekreteri *** Nihat Şimşek : Genel Denetim Kurulu Üyesi *** 12. Olağan Genel Kurul’da Genel Denetim Kurulu üyeliklerine seçilenler 4-6-2015 tarihinde yaptıkları toplantıda görev bölümünü yapmışlardır. Buna göre, Mehmed Mesut GÖKDEMİR, Hizmet-İş Sendikası Genel Denetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.
Esma Hatun TAŞPINAR - Genel Denetim Kurulu Sekreteri
29-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilen HİZMET-İŞ SENDİKASI 12. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Denetim Kurulu üyeliklerine seçilenler 4-6-2015 tarihinde yaptıkları toplantıda görev bölümünü yapmışlardır. Buna göre, Esma Hatun TAŞPINAR, Hizmet-İş Sendikası Genel Denetim Kurulu Sekreterliği görevini üstlenmiştir.
Nihat Şimşek - Genel Denetim Kurulu Üyesi
29-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilen HİZMET-İŞ SENDİKASI 12. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Denetim Kurulu üyeliklerine seçilenler 4-6-2015 tarihinde yaptıkları toplantıda görev bölümünü yapmışlardır. Buna göre, Nihat ŞİMŞEK, Hizmet-İş Sendikası Genel Denetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiştir.

Hizmet-İş, HAK-İŞ Konfederasyonu, EPSU (Avrupa Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) ve PSI (Uluslar arası Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) Üyesidir.

HAK-İŞ PSI EPSU

Hizmet-İş E-Bülten Servisine kayıt olun; Haberler postanıza gelsin.

________________________________

...